Roderstate, Roden

Appartement,  Overig

2- 3 kamers

99 - 144m² wonen

13 van 22 beschikbaar

2- 3 kamers

99 - 144m² wonen

13 van 22 beschikbaar

€ 399.000 tot € 542.500

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
NU IN VERKOOP: 22 comfortabele en royale appartementen.

Bekijk de interactieve kaart en neem contact op voor de nog beschikbare bouwnummers. 
Bel of mail met het verkoopteam van Roderstate.


-------------------------------------------------

Bij het gezellige dorpscentrum van Roden komt een prachtig nieuwbouwplan. Roderstate bestaat uit twee kleinschalige appartementengebouwen met in totaal 22 heerlijk ruime appartementen met groot balkon, terras, loggia of een eigen tuin. Wilt u gelijkvloers wonen en geen omkijken meer hebben naar het onderhoud? Dan kan Roderstate uw woondromen vervullen. Hier is het heel comfortabel leven met alle voorzieningen van het dorp op loopafstand.

Hoogwaardige woningbouw aan de Kanaalstraat
Roderstate ligt aan de Kanaalstraat om de hoek van het centrum. Het gebied rondom de Kanaalstraat gaat een grote verandering doormaken. De Kanaalstraat wordt een woongebied met hoogwaardige woningbouw met een gevarieerd woningaanbod. Roderstate is één van de projecten die het gebied straks een vriendelijk gezicht geven.

Alle winkels en voorzieningen dichtbij
Vanaf Roderstate fietst of wandelt u via de Kanaalstraat in een paar minuten naar hartje Roden met een uitgebreid aanbod van winkels. Alles wat u dagelijks nodig heeft, en meer, vindt u hier. In Roden kunt u dagelijkse boodschappen doen, shoppen voor een cadeautje of nieuwe outfit en daarbij zijn er volop mogelijkheden om te sporten. U woont hier dus in een dorp met stadse voorzieningen, en wilt u meer… dan bent u zo in de stad. Groningen bereikt u met de auto in zo’n 20 minuten. Op 10 minuten loopafstand stopt de bus die u met een halfuurtje naar de gezellige stad brengt.

Kies het appartement dat past bij uw leven
Roderstate biedt voor elk wat wils, maar aan ruimte is er nooit gebrek. De 22 appartementen zijn 99 tot 144 m2 groot en hebben 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast geniet u van uw eigen buitenruimte in de vorm van een tuin, terras, loggia of balkon. Alle buitenruimten liggen zonnig op het zuiden! Laat u zich verleiden door zo’n mooi tussenappartement, een van de grote appartementen op de begane grond of vindt u het hoekappartement het mooist?

Kleinschalig en vertrouwd
De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met in elk gebouw 11 appartementen. Deze 11 appartementen zijn verdeeld over de begane grond en 1e en 2e verdieping. Met de trap of de lift komt u op uw verdieping. Omdat er maar 4 appartementen per verdieping zijn, weet u wie uw buren zijn. Wel zo rustig en vertrouwd. Voor iedereen is er een parkeerplaats. Deze komen aan de achterzijde van het gebouw, dicht bij de entree. Op de begane grond van het gebouw heeft iedereen een eigen berging voor de fiets en opslag van uw spullen.

Duurzaam en energiezuinig
De appartementen van Roderstate zijn natuurlijk gasloos. Ze voldoen aan de nieuwste normen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen. Het woongebouw wordt verwarmd door een water-waterwarmtepomp en elk appartement heeft een individuele WTW-installatie (WTW staat voor warmteterugwinning). In de winter zit u behaaglijk warm en in de zomer lekker koel.

Comfortabel en nieuw wonen in Roderstate
•22 luxe appartementen van 99 tot 144 m2
•2 of 3 slaapkamers
•Slechts 11 appartementen per gebouw
•Altijd een fantastische buitenruimte op het zuiden, variërend van 9 tot 59 m2 in grootte
•Binnen is het heerlijk licht dankzij de grote ramen van vloer tot plafond
•Eigen (fietsen)berging
•Parkeerplek op het privéterrein
•Energiezuinig door uitstekende isolatie en ventilatie, en voorzien van comfortabele vloerverwarming
•Ideale locatie! De winkels liggen op slechts enkele minuten loopafstand

Ziet u uzelf hier al wonen? Maak uw woondromen waar en neem contact op met het verkoopteam van Roderstate.

Interesse?

Videos

(2)
Jouw droomwoning financieren
Heb jij zicht op jouw financiële mogelijkheden? Vraag de gratis financiële check aan

Nieuws over dit project

Vragen of interesse?

Wil jij graag meer weten over nieuwbouwproject Roderstate of heb je hierover een opmerking? Onze verkoopmanagers staan je graag te woord.

Boekholt nieuwbouwspecialist

050-3114647 E-mail

Simone Hoekstra

Verkoopmanager Van Wijnen

06-22 92 77 33 E-mail

Marieke Venema

Verkoopmanager Van Wijnen

06-57 85 12 75 E-mail

Joan Smit

Smit & Douma Makelaars Roden (NVM)

050-5018341 E-mail