Jouw droomwoning financieren

Wil je dat jouw droomwoning werkelijkheid wordt? Wat zijn jouw financiële mogelijkheden voor het aankopen van een nieuwbouwwoning? Het is verstandig om dat goed uit te zoeken. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning of appartement in een project van Van Wijnen? Dan willen wij je aanmoedigen deze keuze met financiële comfort te maken. Dit doe je door een financiële check te doen. Zo heb je vooraf zekerheid over jouw mogelijkheden én kun je dit ook aantonen zodra je je inschrijft voor een nieuwbouwwoning.

Financiële check
Zie jij jezelf al wonen in de droomwoning van je keuze? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken?

De adviseurs van Rabobank en LIV hypotheken kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. “In deze huidige markt met een hogere rente is het nog belangrijker dat je je goed laat voorlichten. Van focus op netto hypotheeklasten naar een overzicht van je totale maandelijkse woonlasten! En die kunnen zomaar veel lager uitpakken dan je huidige woonlasten, ook nu de rente gestegen is.”

Want wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.

Met de financiële check weet je precies wat jouw maandlasten worden en ben je goed voorbereid. De zaken hierboven nemen we uiteraard uitgebreid mee in het gesprek.

Financiële check voor inschrijving
Bij de start verkoop kun je jouw financiële check uploaden bij je inschrijving. Dit kan je kansen vergroten bij de woningtoewijzing, want je toont aan dat je de woning(en) waarop jij je inschrijft écht kunt aankopen. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Wij werken samen met LIV Hypotheken en Rabobank. Deze partijen zijn volledig op de hoogte van de projecten, woningen én gespecialiseerd in alle financieringsmogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in een financiële check dan kun je kosteloos een afspraak inplannen. Na het gesprek ontvang je een financieringsverklaring die je kan uploaden bij jouw inschrijving.

Financiële check

LIV Hypotheken
 

Financiele Check Liv Hypotheken 

Rabobank
 

FINANCIELE CHECK RABOBANK