De voordelen van een Hoe Wonen-woonaccount

Een persoonlijk woonaccount is onmisbaar om voor een woning van Van Wijnen in aanmerking te komen. Wat zijn de voordelen en hoe werkt het?

Al je favoriete nieuwbouwprojecten direct bij de hand

Tijdens je huizenjacht kom je verschillende nieuwbouwprojecten tegen die mogelijk interessant voor jou zijn. Het is dan handig wanneer je die projecten makkelijk kunt terugvinden. Dat kan door een persoonlijk Hoe Wonen-woonaccount aan te maken. Al je favoriete projecten en woningen staan dan bij elkaar in één omgeving. Door met je eigen gegevens in te loggen op je smartphone, laptop of desktop is alle informatie altijd en overal beschikbaar. Kan het makkelijker?

Snel kunnen schakelen

Met een woonaccount ontvang je automatisch al het laatste nieuws over jouw favoriete projecten, via nieuwsbrieven en in je account zelf. Gaat een project op korte termijn in verkoop, wat zijn de vanafprijzen van de woningen die voor jou interessant zijn? Ook kun je je voorkeur voor een woningtype of bouwnummer al online doorgeven voordat het project in verkoop gaat. Hierdoor kun je snel schakelen bij de officiële start verkoop en vergroot je je kansen. Natuurlijk kun je je gegevens en woonvoorkeuren op elk gewenst moment aanpassen. Vanaf de start verkoop vind je in je woonaccount alle documenten bij elkaar: brochure, prijslijst, inschrijfformulier, meer-minderwerklijst en meer. Handig, want zo hoef je nooit meer te zoeken in je mailbox naar dat ene mailtje.

Hoe Wonen-woonaccount in 3 stappen

Met onderstaande stappen maak je in een paar minuten jouw persoonlijke account aan. Vervolgens kun je voortaan eenvoudig jouw gegevens en woonwensen beheren, nieuwsbrieven lezen en documenten bekijken.

  1. Klik op het poppetje rechtsboven op deze pagina en vul je mailadres plus een zelfgekozen wachtwoord in
  2. Je ontvangt nu in je mailbox een bericht met een link. Klik op de link om je inschrijving te bevestigen
  3. Log in op je gloednieuwe account en geef je woonvoorkeuren door

Veel succes bij je zoektocht!