Alles nieuw en strak. Dat is het fijne van een nieuwbouwwoning.

Nauwelijks onderhoud

Het mooie van een nieuwbouwwoning is dat je je als koper voorlopig niet druk hoeft te maken. Omdat alles nog nieuw is, heb je de eerste jaren geen of nauwelijks onderhoud. Dit scheelt geld, overlast en tijd.

Minder kosten

Je bespaart vele euro’s als je voor nieuwbouw kiest. Nieuwbouw wordt vrij op naam geleverd. Daarnaast spaar je eventuele makelaars- en taxatiekosten uit. Let op: bij vrij op naam moet je als koper de notariskosten voor de hypotheekakte en de afsluitkosten van de hypotheek wel zelf betalen. Voordeel van nieuwbouw is verder dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan zoals oud leidingwerk, houtrot of andere ellende.

Veilig

Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Jouw toekomstige woning is daarom uitgerust met kwalitatief uitstekend hang- en sluitwerk en standaard voorzien van rookmelders. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Energiezuinig

Nieuwbouw is doorgaans voorzien van energielabel A. Jouw spiksplinternieuwe woning is goed geïsoleerd en daarmee energiezuinig. Dat scheelt elke maand weer onnodige stookkosten. En het geeft een hoop wooncomfort. Op koude winterdagen is jouw woning snel aangenaam op temperatuur.

Gasloos wonen

Jouw nieuwe woning wordt onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Zonder gasaansluiting, maar met een warmtepomp of stadsverwarming en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Daarmee voldoet je woning aan de laatste standaarden en is je woning klaar voor de toekomst. Dit heeft ook financiële voordelen, zoals een extra hypotheekrentekorting. Bovendien heb je ’s morgens nooit meer koude voeten bij het opstaan. Kan het mooier?