Thomas de Keyserstraat Enschede

Enschede

8 energieneutrale woningen
In de geliefde woonwijk Stadsveld in Enschede-West maken portiekflats plaats voor gloednieuwe eengezinswoningen. Aan de Thomas de Keyserstraat verrijzen 8 hoek- en tussenwoningen met standaard drie slaapkamers, een houten tuinberging en een vaste parkeerplaats op eigen terrein. Daarmee zijn de woningen ideaal voor stellen en gezinnen. Je woont hier straks in een duurzaam en energieneutraal huis in een bestaande wijk met veel groen en alle voorzieningen dichtbij. De woningen zijn gebouwd volgens ENG-eisen (Energie Neutraal Gebouw) met onder andere triple glas, zonnepanelen en vloerverwarming op eerste en tweede woonlaag. 

Schilderachtig wonen
Wie straks de Thomas de Keyserstraat inloopt, zal verbaasd staan van de schilderachtige aanblik van de woningen. De zandkleurige gevels met fraai ribbelmetselwerk, de luxe uitstraling dankzij luifels, Franse balkons en het donkere pannendak. Voeg daarbij nog de groene hagen die bij het plan zijn inbegrepen. Grote kans dat je zegt: ‘Wauw’.

De woningen aan de Thomas de Keyserstraat zijn Fijn Wonen-woningen. Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De losse elementen worden in de woningfabriek in Heerenveen geproduceerd en op de bouwplaats samengesteld. Een Fijn Wonen-woning is compleet en van hoge kwaliteit. Bovendien heeft de woning een relatief korte bouwtijd. Iets voor jou? 

Stadsveld
De wijk Stadsveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlak bij de oprit naar de snelweg A35. Ook vind je alle voorzieningen binnen handbereik. 

Interesse? 
De woningen zijn nu in verkoop. Alle verkoopdocumentatie is te vinden als je klikt op een bouwnummer. 

Maak een account aan via de button 'naar het inschrijfformulier'. De eerste inschrijfperiode is gesloten maar maak alsnog je interesse kenbaar via het digitaal inschrijfformulier om in aanmerking te komen voor een woning.

Vragen?
Stel ze gerust! De makelaars van Nieuw Wonen Twente staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 
E   info@nieuwwonentwente.nl
T   085 - 273 23 77

Nu in verkoop
De eerste inschrijfperiode is geweest, maar je kunt je nog wel als reserve kandidaat inschrijven.

Naar het inschrijfformulier

Impressies

1/4
2/4
3/4
4/4

Woningtypen