Parkwijk Beneden-Bovenwoningen

Lelystad

Parkwijk is een jonge, groene én gevarieerde woonwijk in het stadshart van Lelystad. Je vindt er knusse hofjes en sfeervolle slenterstraatjes. Variatie is het toverwoord achter het succes van Parkwijk. Met binnenkort ook zogeheten beneden-bovenwoningen (BeBo) voor starters, singles én stedelijke genieters die graag gelijkvloers willen wonen.

De BeBo-woningen komen aan een groen plein in Parkwijk. In totaal gaat het om vier rij en hoekwoningen met elk twee zelfstandige woningen. Bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats op het besloten achterterrein.

Welke woning past bij jouw leefstijl?

Benedenwoning
De benedenwoning heeft op één woonlaag het volledige woonprogramma: woonkamer, keuken, slaapkamer, wc, badkamer en berging. Daarmee is deze woning levensloopgeschikt, want bewoners hoeven geen trap te lopen. Voor extra ruimtelijkheid zorgt een plafondhoogte van maar liefst 4.20 meter.
- Woonoppervlakte ca. 65 m2
- eigen parkeerplaats achter de woning

Bovenwoning
De bovenwoning telt twee woonlagen. Op de eerste verdieping liggen de woonkamer met een open keuken, wc en berging/technische ruimte. De tweede verdieping biedt ruimte aan drie (slaap)kamers en een badkamer met douche en wc. Beide woonlagen beschikken over een royaal terras.
- Woonoppervlakte ca. 80 m2
- twee woonlagen
- royaal balkon van 13 m2
- eigen parkeerplaats achter de woning

De beneden-bovenwoningen zijn energiezuinig en voldoen aan de normen van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen). Ze zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Dat betekent lage energielasten. Omdat alles nieuw en netjes is, heb je bovendien de eerste tien jaar vrijwel geen onderhoudskosten.

Is een beneden-bovenwoning in Parkwijk iets voor jou? Klik dan op de knop belangstelling en geef vrijblijvend jouw woonwensen door.

Vragen of interesse?

Impressies

1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6